Vi tilbyr

Konsulenttjenester: Rådgiving og tegning innenfor interiørdesign av boliger og fritidshus i inn- og utland, offentlige prosjekter og bedriftsmarked, nybygg og rehabilitering.

Interiørhjelp: Vi tilbyr prosjekter som inkluderer oppmåling, skriftlig rapport og tegninger. Vi utarbeider forslag til innredning med møbler, farger og materialer. Det følger også med både arbeidskisser for håndverkere og 3D-tegninger.

Befaring: Befaring med oppmåling i hovedsak i Trøndelag, men kan også komme andre steder der det er behov.

Fjerninnredning: Ved hjelp av telefon, epost og bilder, kan vi tilby interiørhjelp til alle. Fjerninnredning krever litt mer av kunden om det skal bli reelle løsninger, det trengs bl.a nøyaktige oppmålinger og gode bilder.

Boligstyling: Boligbesøk med rådgiving og rapport om hva som bør gjøres i forbindelse av styling av bolig for salg. Kan også utføre fysiske boligstylinger i nærområdet.

Markedsbefaring/innkjøp: Ut fra kundens ønsker, behov og økonomi kommer vi med reelle forslag på interiør; møbler, tekstiler, materialer og farger. Vi finner ut hva som er godt design for deg, og innhenter noen forslag og priser. Vi kan også bistå med innkjøp/handlehjelp hvis ønskelig.

Eksempel på 3D-tegning

Ta nærmere kontakt for priser.