Totalrenovering av kjøkken i Oslo

Vi ble kontaktet av kunde som bor i blokk i Oslo, og må totalrenovere kjøkken da alle vann- og avløpsrør skal byttes ut i bygget.

Før bilde kjøkken

 

Kunden hadde flere ønsker; blant annet at kjøkkenet skulle være hvit med slette fronter. Benkeplaten er i tre for å ett varmere inntrykk, og den ble valgt i bøk for å holde samme fargetonet på treet som resten av leiligheten. Det er 2,7 m under tak, så vi har brukt takhøye overskap med foringer på topp for å tette igjen oppunder taket. Siden kjøkkenet ikke er så stort, har vi satt inn de mest nødvendige skapene etter kundens behov og ønsker.

Nytt kjøkken

Kunden ønsket flerfarget mosaikkflis over benkeplate, og valget falt på Modena Jasba Highland White mix.

Fargen på veggen er Caffe Latte Supermatt, for å holde en rød tråd med resten av leiligheten. Men som kontrast vegg ble det valgt en sterk blågrønn farge som heter Zanzibar, og den skal være Superblank. Fargen ble valgt for å matche flis og den andre veggfargen.

På gulvet ønsket kunden kork, som forøvrig begynner å bli populært gulvmateriale igjen, for at det skal være varmt og behagelig å stå på. Vårt forslag er fra Storeys, og heter Element Rustic Creme.

Forslag på totalrenovering kjøkken