Salgskontor Ladebyhagen

Vi ble kontaktet av OBOS og Eiendomsmegler 1, som ønsket å få innredet ett salgskontor for sitt nye boligprosjekt Ladebyhagen, som blir liggende mellom Sirkusparken og City Lade.

Salgskontor Ladebyhagen er ett midlertidig lokale som skal fungere som kontor for utbygger og eiendomsmeglere, hvor målet er å få vist frem det nye prosjektet Ladebyhagen for interesserte.

Perspektivtegning av visningareal

Det er viktig å få frem konseptet bak boligprosjektet, som er å kunne bosette seg i en urban hage. Det vil bli stående en modell og henge opp bilder av den fremtidige Ladebyhagen, slik at alle som er interessert, får ett godt nok inntrykk av prosjektet til å investere i bolig her.

Perspektivtegning av allrom

I vårt oppdrag på innredning av salgskontoret kommer vi med forslag på møbler og inventar, hvor vi har lagt ideèn om urban hage til grunn. Alt er nøye utvalgt for at folk som kommer innom salgskontoret skal få følelsen av de kommer til en atmosfære som er grønn og naturlig, men samtidig moderne og stilfull, og hvor alt henger sammen med en rød tråd.

Perspektivtegning av modellareal og kontorer

Hovedfargene har vært grønt og brunsort, som sammen med hvite baseflater skaper en lekker fargekombinasjon. Vi har brukt elementer som fototapet av grønne blader, blomster, grønne tekstiler og stentøy i grønnfarge.

Resultatet i bilder:

Bilde av allrom

 

Bildecollage av detaljer